Iedereen is gek op de Negen Straatjes in Amsterdam. Ik niet, ik ben gek op de website van de 9 straatjes; Geweldig design, makkelijk navigeren en prachtige producten. En aangezien ik niet van drukke straten of van veel slenterende mensen houd, vind je mij dus voortaan alleen nog in de virtuele straatjes terug.

Als ik dan toch een minpuntje zou moet noemen, dan is dat misschien het beperkte assortiment dat wordt aangeboden; van mij mag er echt nog veel meer worden toegevoegd! Iets waar ik als online marketeer overigens echt warm van werd: ik ontving een handgeschreven kaartje bij mijn eerste bestelling!

Hoewel ik op de website van de 9 Straatjes meer voor kleding shop (zo er is een geweldige afdeling voor kinderen), is er ook steeds meer voor je interieur te vinden.

Gold Frog
Gold Frog van MOMIQ
olifant_haak
Olifant haakje

Shoppen dus, is mijn advies.

 

Comments are closed.