Het is bijna zover: Dutch Design Week 2015 is in aantocht! Dat Eindhoven dé plaats in Nederland is als het op design aankomt, is nu wel algemeen bekend. Maar dat DDW de beste week is om Eindhoven te bezoeken, dat weet nog niet iedereen. Het thema van DDW dit jaar is ‘What if…’ en draait helemaal om verbeeldingskracht.

Dutch Design Week 2015 is dit jaar van 17 t/m 25 oktober op maar liefst 100(!) locaties te bezoeken. Er is echt voor ieder wat wils. Ik ben zelf erg benieuwd naar het werk van Bas Vellekoop en dat van Kees Kusters, maar ik hoop vooral ook geïnspireerd te raken door het werk van, voor mij, totaal onbekende designers.

De organisatie van DDW heeft onlangs, in september, een nieuwe website laten maken. Ik vind de website erg overzichtelijk; zo heeft men bijvoorbeeld superhandige designroutes op haar website geplaatst, dus daar kan mijn zoektocht naar nieuwe designers in ieder geval al niet op vastlopen.

Ook niet onbelangrijk, Dutch Design Week 2015 heeft ook de inmiddels beruchte closing party (op 24 oktober in de Effenaar, kaarten bestel je hier).

 

DDW_LOGO_2015_ZWART_DATUM

 

Comments are closed.