De Session stoel is ontworpen door Busk + Hertzog en gemaakt door de Deense meubelproducent Magnus Olesen. Magnus Olesen is verantwoordelijk voor een tijdloze collectie tafels en stoelen, gericht op een modern interieur (voor zowel privé-  als openbare ruimtes).

Magnus Olesen staat bekend om ongekende tijdloosheid op basis van strakke designs met eerlijke materialen. De Session stoel sluit hier perfect op aan. Session is een stapelbare stoel van massief hout, de rugleuning is gestoffeerd en de stoel heeft een los zitkussen. Ik vind de stoel prachtig, omdat het ontwerp strak is, scherpe lijnen bezit en eenvoudig oogt, terwijl ze dat niet is. Deze stoel is comfortabel en gebruiksvriendelijk en dat is in deze tijd een must.

De Session stoel bezit een mix van Japanse en Scandinavische kenmerken en zou in beide interieurtypen thuis passen. Door haar eenvoud en klasse staat deze stoel prachtig in een moderne keuken, maar ook in een strak interieur van een woonkamer, kantoorpand of openbare ruimte.

Magnus Olesen meubelen vind je onder andere bij Puotti in Sneek .

Comments are closed.