Ik heb weer een paradijsje gespot, ditmaal op de Maldiven. Het W Retreat & Spa op de Fesdu eilanden is bijna te mooi voor woorden. Een turkooizen Lagune met perfect water bungalows en villa’s. De architect is erin geslaagd het geheel super natuurlijk te doen overkomen, terwijl het toch echt om luxueuze villa’s en bungalows op een klein tropisch eilandje gaat.

Op dit luxe prive-eiland kun je in je nakie poedelen in je zwembad, uitrusten en douchen terwijl je het leven in de lagune onder je voeten voorbij ziet gaan (glasplaten als vloer= goed idee). Je kunt een bad nemen onder de open sterrenhemel.

In de villa’s is de vloer van de woonkamer van glas, waardoor je het zeeleven onder je voeten ziet afspelen. ‘S nachts zelfs met licht, heb je ooit zoiets spectaculairs gezien?  Ik ben verkocht bij de gedachte alleen.

De grootste villa neemt maar liefst 323 vierkante meter in beslag. Er is een adembenemend uitzicht over de horizon, een binnen en buiten lounge met comfortabele banken, een eettafel voor zes personen, en een enorme aangrenzende zonnedek met extra grote infinity pool.

Natuurlijk laat je jezelf in stijl naar het eiland brengen (….zucht):

En geloof het of niet, ze hebben ook aanbiedingen.

Comments are closed.