Over een maand vlieg ik naar Bangkok. Lekker een maand helemaal niets doen, dat is het plan. Tot die tijd is het nog even druk met werken, met schrijven, met een sociale leven onderhouden en, bovenal, met van alles en nog wat in mijn hoofd. Helemaal niet erg hoor, alleen is een rustmoment zo hier of daar wel op zijn plaats.

Terapy zitzakken

Nu ben ik onlangs op een beurs tegen de zitzakken van Terapy aangelopen. En dat ‘tegenaan lopen’ is letterlijk. Ik liep er tegen aan, ik ging zitten en ik ben niet meer opgestaan. Oké dat laatste is niet waar. Maar met die mooie druppelvormige zitzakken zou zo ongeveer ieder stressvol moment definitief te tackelen moeten zijn.

Terapy zitzak

Wil jij ook zo’n Terapy zitzak? Hij komt in verschillende uitvoeringen, dus je hebt keuze genoeg. En ook leuk om te weten: met meerdere exemplaren creëer je een stoel of zelfs een tweepersoons bank. Het kleinste model lijkt me overigens ook erg geschikt om mee te nemen op één van mijn reizen:

Terapy_klein_kussen

En nu ik er zo over nadenk, zou ik het prima vinden als Emirates straks alle stoelen op mijn vlucht naar Bangkok vervangt door de Terapy zitzakken. Mijn medereizigers en ik zouden ongetwijfeld zonder jetlag in het land van de glimlach aankomen en ik zou uitgerust aan mijn (best) welverdiende vakantie beginnen.

4 Comments on Zitzak

  1. Wat leuk! Vooral die druppelvormige zitzak. Ik denk dat je een hele leuke sfeer kunt creëren met onder anderen zo’n leuke zitzak in je kamer.

  2. Dit is weer eens wat anders dat de fatboy! Leuk! Ziet er nog chique uit ook! Zet er een aantal in de tuin en klaar is je lounge hoek.. Op zich vind ik de prijzen ook nog best meevallen.

  3. Heel erg gaaf deze druppelvorm. Ik ben weg van een heerlijke zitzak in de tuin of in de woonkamer.. Zelfs in de slaapkamer! In iedere kamer mag er 1 staan van mij.