Ik zie de laatste tijd steeds vaker een stoer zwart wit kinderdekbedovertrek voorbij komen op Instagram. Nu zijn dat helaas meestal Instagram accounts van merken uit Scandinavië en Nieuw Zeeland en is shipping naar Nederland vaak een probleem. Reden genoeg om een zoektocht te beginnen naar een mooi zwart wit kinderdekbedovertrek dat wel eenvoudig naar Breda te verzenden is.

Het grootste aanbod heb ik gevonden bij Orange Mayonnaise, toevallig ook een van mijn favoriete kinderkleding webshops. Het merk Beau LOves Bedding heeft echt supermooie dekbedovertrekken voor de kinderkamer. Wat dacht je van deze met katten:

beau-loves-bedding-beau-loves-bedding-black-cats

Of die met gebitjes:

beau-loves-bedding-beau-loves-bedding-teeth

Verder hebben ze ook de sprei van Nununu die ik op veel Instagram kinderkamer foto’s terugzie:

nununu-blanket-nununu-blanket-plus

De Nederlandse webwinkel LivvLifestyle heeft ook een paar hele mooie exemplaren:

Fine-Little-Day-zwart-wit-dekbedovertrek-Gran-700x700

kinder-dekbedovertrek-fish-wave-zwart-wit-fine-little-day-

Grasonderjevoeten.nl heeft een supervrolijk wolken dekbedovertrek in haar webshop:

wolken

Heb jij een mooi zwart wit kinderdekbed dat je wilt delen? Laat het me dan weten via eefje@interieurblog.com!

4 Comments on Zwart wit kinderdekbedovertrek

  1. Ik vind dit wel heel gaaf. Je ziet ook vaak compleet zwart/wit/grijs gestijlde kinderkamers, maar stiekem vraag ik me toch wel af waar al het speelgoed in knalkleuren zijn gebleven. En of de kids dat zwart/wit nou wel echt zo leuk vinden, of dat het vooral de ouders zijn…. 🙂

  2. Wat een leuke dekbedovertrekken, vooral dat dekbedovertrek met katten met op het kussen een superheldenmasker vind ik erg tof. Veel leuker dan mijn saaie bed!